Xiaomi представила перші навушники відкритого типу Open Earphones

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi розширює свій асортимент аудіопродуктів, представивши свої навушники відкритого типу під назвою Xiaomi Open Earphones. Ці навушники були показані на заході разом зі смартфоном Redmi Turbo 3 і планшетом Redmi Pad Pro.

Xiaomi Open мають зручний дизайн з відкритим вушним гачком, який гарантує надійну та комфортну посадку. Усередині пристрою гнучкі дроти з нікель-титанового сплаву дають змогу регулювати посадку без спотворення звуку.

Спеціально налаштований звуковий блок і динаміки 17 x 12 мм з діафрагмами DLC забезпечують високоякісне звучання. Навушники підтримують високоякісний кодек LHDC і сертифіковані Hi-Res Audio Wireless Gold Label для ідеального відтворення музики.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб уникнути витоку звуку, Xiaomi включила нову систему захисту. Подвійна матриця мікрофонів і алгоритм формування променя забезпечують чітку якість зв’язку і мінімізують шум навколишнього середовища.

Навушники легко підключаються до пристроїв під управлінням операційної системи HyperOS і забезпечують до 7,5 годин відтворення без перезарядки. З чохлом для заряджання загальний час роботи можна збільшити до 38,5 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.