Google Pixel Watch отримали дві нові функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви є власником Google Pixel Watch, вам варто перевірити свій смарт-годинник на наявність нового оновлення програмного забезпечення. Google почала поширювати квітневе оновлення безпеки 2024 для обох моделей Pixel Watch, і воно містить кілька нових функцій, які ви захочете випробувати.

У своєму блозі Google повідомляє, що оновлення містить “нові функції, численні виправлення помилок і поліпшення продуктивності для користувачів Pixel Watch”. На додаток до цих важливих виправлень помилок є два конкретних оновлення, які, як ми думаємо, вам дуже сподобаються.

Перше – це так званий “Віброгодинник”. По суті, це новий спосіб визначення часу за допомогою вібрації на Pixel Watch, і звучить він досить круто. Якщо функція ввімкнена, ви можете торкнутися циферблата годинника двома пальцями, щоб викликати вібрацію, яка підкаже вам час. При одноразовому натисканні на циферблат годинника на екрані відображається годинник, а при дворазовому – хвилини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви можете вибрати один із двох типів вібрації: Цифри або Терс. Опція “Цифри” “показує поточний час у десятковому форматі. Довге коливання означає 10, а коротке – 1”. Крім того, в режимі Terse “хвилини відображаються коротко. Кожне коротке коливання означає чверть години”.

Щоб налаштувати Vibration Watch, просто відкрийте застосунок “Налаштування” на годиннику Pixel Watch, виберіть пункт “Вібрація”, а потім “Vibration Watch”.

Друга важлива функція у квітневому оновленні 2024 – це загальне поліпшення автояскравості. За словами Google, це оновлення “покращує роботу екрана налаштувань автояскравості, щоб користувач міг легко сприймати різницю при перемиканні рівнів”.

Оновлення April 2024 вже поширюється на годинник Google Pixel Watch і Google Pixel Watch 2. Щоб перевірити, чи доступне для вас оновлення, зайдіть у додаток “Налаштування” на годиннику Pixel Watch і виберіть пункт “Система”, а потім “Оновлення системи”. Навіть якщо ви бачите екран “Ваш годинник оновлено”, але знаєте, що не отримали оновлення, повторіть цей процес кілька разів, щоб змусити оновлення з’явитися, якщо воно з якоїсь причини не з’явилося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.