Власники Apple Vision Pro стали скаржитися на головні болі, проблеми з шиєю і синці під очима

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі власники Apple Vision Pro зіштовхнулися із проблемами зі здоров’ям, пов’язаними з носінням гарнітури, повідомляє MarketWatch. Сайт розповів про те, що власники Vision Pro відчувають головний біль та біль у шиї, а також інші проблеми.

Емілі Олман, керівник відділу маркетингу компанії Hopscotch Interactive, розповіла, що після першого носіння Vision Pro у неї з’явилися два «супертемні синці під очима», що, швидше за все, було викликано навантаженням на щоки. Ян Бікрафт, генеральний директор консалтингової компанії Signal, розповів MarketWatch, що у нього з’явилися болі в основі черепа та верхньої частини спини.

На Reddit також з’явилися скарги на Vision Pro від користувачів, які відчувають постійний головний біль, напруження очей і біль від ваги пристрою. Деяким користувачам пощастило з модифікованими ремінцями та продуктами сторонніх виробників, а інші взагалі не мають проблем із гарнітурою та стандартними варіантами ремінців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple відмовилася коментувати скарги клієнтів, надіславши MarketWatch до своїх посібників для користувачів. Apple рекомендує робити перерву в роботі з гарнітурою кожні 20-30 хвилин під час звикання, а також припиняти використання гарнітури при поганому самопочутті. Apple не рекомендує продовжувати користуватися пристроєм людям, які відчувають напругу в області очей, головний біль або болючі відчуття.

Чи існує проблема?

При роботі з Apple Vision Pro можна очікувати дискомфорту, але він не повинен викликати серйозних проявів, таких як потемніння в очах або біль голови. Мабуть, все тому, що ви носите його неправильно.

Apple Vision Pro – це досить важкий пристрій, що носиться на обличчі. Гарнітура чинить тиск і діє м’язи, про існування яких ви, можливо, навіть не підозрювали.

І так, у деяких користувачів буде період звикання до Apple Vision Pro, коли вони почуватимуться дещо некомфортно.

Використання Apple Vision Pro ніколи не повинно викликати біль. Дискомфорт, затікання шиї і навіть сухість у власних очах характерні початкового періоду адаптації і може тривати кілька днів, залежно від людини.

Саме тому Apple каже, що користувачі, які помічають такий дискомфорт, повинні робити часті перерви кожні 20-30 хвилин, доки дискомфорт не припиниться. Знову ж таки, дискомфорт, а не біль і синці.

Частково проблема з припасуванням ремінця може полягати у легкому приляганні та використанні подушечки. Якщо вони здаються надто вільними і вимагають надмірного затягування, то швидше за все вони підібрані неправильно.

Apple дозволяє користувачам обміняти ущільнювач чи подушку. Ці елементи також можна придбати окремо.

Ідеальна посадка повинна злегка тиснути на щоки та брови користувача. Занадто сильний тиск на щоки говорить про те, що ремінець занадто тугий і гарнітура розташована занадто низько.

У всіх різна форма голови та обличчя, тому ефекти можуть відрізнятись. Багато хто говорить, що ремінець Dual Loop зручніший, але іншим він неприродно здавлює голову.

Незважаючи на все це, не варто допускати появи синців або болю при використанні Apple Vision Pro. Ідеальний варіант – записатися на консультацію в найближчий магазин, якщо у вас виникли проблеми з припасуванням. І якщо сам магазин, звісно, ​​надає такі послуги у країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.