Витік: дизайн, характеристики і ціна навушників Nothing Ear і Nothing Ear (a)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nothing 18 квітня представить дві нові моделі бездротових навушників: Nothing Ear і Nothing Ear (a). Вони вже анонсовані, але компанія поки не повідомила жодних подробиць – замість неї це зробили джерела.

У мережу виклали рендери, характеристики і навіть вартість Nothing Ear і Nothing Ear (a). Звичайні Ear прийдуть на зміну Ear (2) і, як очікується, продаватимуться за 150 євро. Повідомляється про захист IP54/IPX2. Автономність має становити 7,5 години з вимкненим ANC. З кейсом – до 33 годин.

Nothing Ear (a) – це модель середнього класу за 100 євро. Навушники отримають ANC, підтримку швидкої зарядки і можливість підключення до двох пристроїв одночасно. Захист – IP54/IP55. Автономність: 8 годин без зарядного футляра з вимкненим шумозаглушенням і до 38 годин загалом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як видно з рендерів, обидві моделі збережуть знайомий за минулими Nothing Ear напівпрозорий дизайн, але при цьому буде і дещо нове. Якщо Nothing Ear вийдуть тільки в чорному і білому кольорах, то Ear (a) можна буде вийти в жовтому забарвленні, яке буде поєднуватися з білим і жовтим кольорами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.