Xiaomi випустить найменший зарядний пристрій на 120 Вт в історії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість смартфонів Xiaomi підтримують надшвидку зарядку. Зокрема, зарядка потужністю 67 Вт вважається стандартною для пристроїв середнього класу китайського бренду. Однак зарядні адаптери, які йдуть в комплекті з телефонами Xiaomi, зазвичай не відрізняються компактними розмірами. Незабаром це може змінитися.

Як повідомляє Gizmochina з посиланням на китайські джерела, Xiaomi готується випустити компактний 120-ватний зарядний адаптер з використанням GaN. Нагадаємо, це відносно нова технологія у виробництві напівпровідникових компонентів. Нітрид галію може використовуватися в мікросхемі зарядного пристрою замість звичайного кремнію.

Сама компанія Xiaomi ще не анонсувала цей новий компактний зарядний пристрій, але його зображення вже доступні в Інтернеті. Його опублікував у китайській соціальній мережі Weibo користувач під ніком Harvey_浩浩. Чиновник, який показав пристрій, сказав, що він буде представлений на спеціальному заході в Китаї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли саме відбудеться анонс, наразі невідомо. Ціна пристрою також залишається таємницею. У коментарях до посту інсайдера користувачі припустили, що потужний адаптер коштуватиме 299 юанів або менше. При перерахунку за курсом верхня межа становитиме 1500 гривень.

У Xiaomi вже є компактний GaN-зарядник потужністю 67 Вт. Якщо порівняти стандартний блок з GaN-зарядкою, то перевага останньої в розмірах буде очевидною. Дивіться також:

Якщо зображення, опубліковане китайським інсайдером, є остаточним дизайном нової зарядки Xiaomi, то можна очікувати такого ж зменшення розміру, як і у випадку із зарядним пристроєм GaN потужністю 67 Вт. Спочатку Xiaomi випустить адаптер у Китаї. Після цього він може з’явитися на глобальному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.