Xiaomi випустила багатофункціональну настільну швидку зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка під назвою Xiaomi 67W Desktop Fast Charging Socket Pro – це багатофункціональний девайс, випущений на краудфандинговій платформі Youpin, що пропонує як можливість заряджання, так і передавання даних. І все це в компактному, зручному форматі. Компанія позиціонує пристрій як 7 в 1, оскільки зарядний блок містить повноцінний порт USB-C як для заряджання смартфонів, ноутбуків, планшетів, так і для передачі інформації, а ще три розетки загальною потужністю 2500 Вт.

Усе девайс налічує п’ять інтерфейсів підключення, а саме: USB-A, HDMI, USB-C (тільки для зарядки), USB-C (повнофункціональний), а також три розетки змінного струму. Заявлена підтримка протоколів швидкої зарядки Xiaomi 67 Вт, Power Delivery 3.0 і 2.0, Quick Charge 3.0 і 2.0, FCP, AFC, Apple 2.4A, BC1.2. Щодо обміну даними, то максимальна продуктивність дає змогу передавати відео з роздільною здатністю 4К при 60 Гц, формат інтерфейсу – USB 3.0. Також пристрій дає змогу передавати й аудіодані.

Ціна і доступність

Гаджет поставляється з комплектним кабелем довжиною 90 см. Попередньо замовити Xiaomi 67W Desktop Fast Charging Socket Pro можна на краудфандинговій платформі Youpin за ціною 185 юанів (~1100 гривень). Старт продажів розпочнеться 3 квітня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.