Ґаджети

Фітнес-трекер Huawei Band 9 офіційно доступний у п’яти різних колірних варіантах

Share

Компанія Huawei офіційно представила Band 9, останню версію своєї популярної лінійки фітнес-трекерів.  Спираючись на усталений дизайн свого попередника, Band 9 забезпечує основні функції, на які користувачі звикли покладатися у носимих фітнес-пристроях.

Huawei Band 9 зберіг практичний прямокутний формфактор свого попередника із заокругленим дисплеєм і зручною бічною кнопкою. Він також досить легкий і тонкий – всього 14 грамів і 8,9 мм завтовшки.

Він має 1,47-дюймовий AMOLED-екран для взаємодії та є водонепроникним до 5ATM. Huawei пропонує п’ять варіантів кольорів для Band 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви можете придбати його в електричному синьому, світло-рожевому, лимонно-жовтому, пісочно-білому та зоряному чорному кольорах. Крім того, Huawei заявляє, що Band 9 має покращений м’який ремінець з фтор-еластомеру, який є більш приємним для шкіри, в той час як для синьої версії пропонується тканий нейлоновий ремінець.

Для прихильників здорового способу життя на Band 9 доступно понад 100 спортивних режимів. Крім того, функція Huawei TruSleep 4.0 обіцяє комплексне відстеження сну, надаючи користувачам детальні дані про стадії сну та його ефективність.

Huawei заявляє, що максимальний час автономної роботи становить 14 днів при звичайному використанні та 9 днів при максимальному використанні. Заряджається трекер досить швидко – 45-хвилинна зарядка повністю заповнює батарею.

Пристрій використовує Bluetooth 5.3 для підключення і сумісний як з телефонами Android (Android 9.0 і вище), так і з iPhone (iOS 11 і вище).  Ви можете переглядати всі свої показники здоров’я та статистику в додатку Huawei Health.

Huawei розпочала попередні продажі Band 9, але офіційна ціна ще не оголошена.  Ми можемо очікувати, що компанія розкриє деталі цін незабаром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
  • Останні записи

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024