Представлено бездротові навушники OnePlus Buds V

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові Buds V оснащені динамічними драйверами з покриттям титану. Діаметр мембрани становить 12,4 мм, тому навушники обіцяють глибокі баси та чистий звук, незалежно від жанру музики. Заявлено підтримку трьох встановлених режимів звучання: Deep Bass (глибокий бас), Balanced (баланс) і Clear & Bright (чистий і яскравий звук). Також є функція Dolby Panoramic Sound для “захоплюючого” прослуховування, особливо в парі зі смартфонами OnePlus із підтримкою Dolby Atmos. Управління звуком, його налаштування здійснюється за допомогою еквалайзера у фірмовому додатку HeyMelody.

Для чіткості звуку під час дзвінків Buds V використовують подвійні мікрофони з шумом придушення на базі штучного інтелекту, які відфільтровують фоновий шум і покращують голос. Зручна та безпечна конструкція із вигнутим контуром щільно прилягає до слухового каналу. Кожен навушник важить всього 4,3 грами, що забезпечує легке та комфортне носіння протягом багатьох годин.

Що стосується автономності, то Buds V працюють до 8 годин без підзарядки та цілих 38 годин разом із зарядним чохлом. Одна година швидкого заряджання забезпечує до 5 годин відтворення аудіо. Навушники оснащені Bluetooth 5.3 з низькою затримкою 94 мс, що добре підходить для перегляду відео і навіть ігор. Пристрій сумісний з безліччю гаджетів, починаючи від OnePlus під керуванням ColorOS 11/OxygenOS 11 і вище, а також з телефонами Android з Android 7.0 та вище.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У девайсі реалізовано інтуїтивно зрозуміле сенсорне керування відтворенням, викликами та перемиканням між треками простими натисканнями на навушники. Однак, регулювання гучності за допомогою жестів не завезли. Нарешті, OnePlus Buds V пропонують ступінь пило- та водонепроникності IP55. Вони представлені у трьох стильних кольорах: Sandstone White, Interstellar Blue та Shadow Black.

Ціна та доступність

Придбати навушники можна на офіційному сайті бренду в Китаї за ціною від 179 юанів (1000 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.