Samsung Galaxy Ring буде надавати пропозиції щодо харчування та дієти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung презентувала Galaxy Ring на MWC 2024, але мало що розповіла про те, що саме він буде робити. Сьогодні стало відомо про одну з його вбивчих функцій – планування харчування. За даними корейських джерел, підрозділ Samsung Mobile eXperience (MX) та відділ побутової техніки працюють разом над тим, щоб пов’язати Samsung Food з Galaxy Ring.

Це означає, що Samsung хоче надавати пропозиції щодо харчування та дієти за допомогою розумного кільця.

Galaxy Ring відстежуватиме вашу активність протягом дня, а потім Samsung Food, пов’язаний з розумним холодильником Samsung зі штучним інтелектом, надаватиме пропозиції щодо дієти на основі споживання калорій та індексу маси тіла (ІМТ).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У справжньому футуристичному будинку, до якого також підключена духова шафа Samsung, прилад буде відповідно застосовувати температуру та час приготування, а інгредієнти можна також доставити через центр Samsung e-Food.

В теорії все це звучить чудово, але реальність така, що більшість цих продуктів і послуг поки що доступні лише в Кореї, а прилади коштують дуже дорого. Проте, як тільки ця функція буде запущена, ми можемо побачити ефект снігової кулі, і інші компанії застрибнуть на потяг хайпу.

З іншого боку, Samsung Food – це платформа, яка наразі доступна у 104 країнах та регіонах. Це наступник додатка Whisk, який був найбільшою соціальною мережею для обміну рецептами до придбання компанії у 2019 році. Якщо чутки підтвердяться, вона може почати пропонувати плани харчування після запуску Galaxy Ring наприкінці липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.