Представлено розумну каблучку Vera Ring: вміє відстежувати імунітет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американський стартап Vera Health представив смарт-кільце Vera Ring. Гаджет стане відмінним конкурентом ще кільцю, що ще не вийшов, Galaxy Ring від Samsung.

Vera Ring може відстежувати здоров’я користувача у режимі 24/7. Аксесуар оцінює здоров’я серця та легень, вимірює пульс, рівень стресу, якість сну та рівень кисню в крові. Також новинка може показувати, наскільки добрий ваш загальний імунітет з урахуванням таких показників, як середня денна температура тіла та мінливість серцевого ритму.

Смарт-кільце може давати рекомендації щодо якості життя. Наприклад, гаджет може порадити більше рухатися або відпочивати, якщо спостерігається високий рівень стресу. Жінки оцінять можливість відслідковувати менструальні цикли.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одного заряду Vera Ring вистачає на 7 днів автономної роботи. Товщина гаджета складає всього 2,5 мм, вага – від 5,2 до 8,5 грама залежно від розміру. Для підключення до iPhone або Android використовується Bluetooth 4.0.

Vera Ring доступно у трьох матових (чорна, біла, блакитна) та трьох глянсових (рожева, золота, срібляста) кольорах. Ціна – 249 доларів. У комплекті йде саме кільце та док-станція для зарядки. Продаж вже стартував на майданчику фінансування творчих проектів IndieGoGo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.