Baseus випустили ультрабюджетні бездротові навушники Bowie E10 TWS з 30 годинами автономної роботи: ціна та детальні характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Baseus нещодавно випустила навушники Baseus Bowie E10 TWS у Китаї. Ці навушники мають 12-міліметровий динамічний драйвер і 30 годин загальної тривалості відтворення. Цей продукт доступний у чотирьох різних кольорах, включаючи фіолетовий, білий та чорний, а саме: Bright Moon White, Floating Powder, Stardust Purple та Star Black.

Виріб виготовлено з ABS і полікарбонату, які є міцними та досить легкими. Як результат, навушники важать лише 3,5 грама кожний, а загальна вага кейсу – 40 грамів.

Для зв’язку Baseus Bowie E10 підтримують Bluetooth 5.3 і мають радіус дії 10 метрів. Для геймерів ці навушники пропонують низьку затримку 60 мс, що, звичайно, не є найкращим показником, але є хорошим показником за свою ціну. Для порівняння, vivo TWS 3e, який був запущений в грудні минулого року, пропонує трохи кращу затримку в 55 мс і коштує 179 юанів (на 10 юанів дорожче).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Час автономної роботи навушників без зарядного кейса становить 7,5 годин, а з зарядним кейсом – 30 годин при 70% гучності. Навушники постачаються з акумуляторами ємністю 40 мАг кожен, а кейс має акумулятор на 400 мАг. Кейс має інтерфейс Type-C для зарядки та заряджається приблизно за 1,5 години. У комплекті йде кабель довжиною 0,3 м.

Окрім SBC, ця пара навушників також підтримує аудіокодек AAC для кращої передачі звуку при підключенні до сумісного пристрою та охоплює діапазон частот від 20 Гц до 20 кГц.

Ці бездротові навушники вже доступні на JD.com за ціною 169 юанів, що еквівалентно $23.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.