Розумна камера Xiaomi C500 Pro з’явилася на європейському ринку: що вона вміє та скільки коштує

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi розширила свій асортимент продуктів для розумного дому в Європі, випустивши на ринок розумну камеру C500 Pro. Це камера, що обертається на 360 градусів, яку тепер можна придбати у таких країнах, як Франція, Іспанія, Німеччина, Італія та Великобританія.

Xiaomi Smart Camera C500 Pro має 5-мегапіксельну камеру, яка забезпечує зйомку з роздільною здатністю 3K в режимі HDR для отримання високоякісних зображень. Камера також має режим наднизької освітленості для кольорових знімків в умовах низької освітленості та ІЧ-підсвічування для чітких чорно-білих зображень у повній темряві.

Для повного огляду вашого простору камера також пропонує функцію панорамування та нахилу на 360° по горизонталі та 114° по вертикалі. Але якщо ви хочете усамітнитися, то можете підняти екран об’єктива, щоб приховати камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаткові функції Xiaomi C500 Pro включають мікрофон і динамік для двостороннього зв’язку, підтримку дводіапазонного Wi-Fi та повністю зашифровану передачу даних з опціональним хмарним сховищем для додаткової безпеки.

Керувати розумною камерою C500 Pro можна за допомогою програми Mi Home. Користувачі також можуть налаштувати такі параметри, як виявлення руху, шумові сповіщення та індивідуальні зони моніторингу в додатку. Камера також сумісна з Amazon Alexa і Google Assistant для голосового керування.

Ціна Xiaomi Smart Camera C500 Pro становить 69,99 євро у Франції, Іспанії, Німеччині та Італії, а також 59,99 фунтів стерлінгів у Великобританії.  Наразі не було оголошено про її доступність на інших ринках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.