Samsung Galaxy Watch 7 вийде у трьох версіях та матиме на 50% енергоефективніший чіп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній Samsung Galaxy Watch 7, очевидно, буде представлений у щонайменше трьох версіях, згідно з новими чутками з цього приводу. Пристрій може бути представлений разом з Galaxy Ring та Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6 на заході Samsung Unpacked, який, за чутками, відбудеться на початку або в середині липня.

Watch 7 нібито буде представлений у версіях Classic і Pro, а також неназваним третім варіантом. Це може бути Galaxy Watch прямокутної форми.

Якщо ці чутки підтвердяться, це стане першим випадком, коли Samsung випустить три різні версії свого новітнього смартгодинника. Досі за останні кілька років ми мали базову модель, а також класичну або професійну версію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кажуть, що нові пристрої працюють на базі SoC Exynos W940 від Samsung, яка нібито на 50% енергоефективніша за Exynos W930, що використовується в серії Galaxy Watch 6. Очевидно, що це не означає збільшення часу автономної роботи на 50%, але тим не менш, покращення має бути досить значним. W940 може бути першим чіпом від Samsung, який використовує 3-нм техпроцес, і це саме по собі може пояснити підвищену ефективність. Якщо це так, то ми також повинні очікувати 30% зростання продуктивності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.