Вийшло масштабне оновлення для консолей Sony PlayStation 5

Вийшло масштабне оновлення для консолей Sony PlayStation 5
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японський виробник електроніки Sony випустив нове оновлення для консолей PS5, яке покращує динаміки і мікрофон на контролерах DualSense, додає покажчики і смайлики в меню “Поділитися екраном”, а також дає змогу регулювати яскравість індикатора живлення PlayStation 5.

Ці нововведення компанія тестувала з початку 2024 року. У межах цього оновлення власникам консолей PS5 також необхідно оновити прошивку бездротових геймпадів DualSense і DualSense Edge, щоб поліпшити гучність ігрових звуків і голосового чату. Компанія зазначає, що поліпшила мікрофони завдяки новій моделі машинного навчання, яка пригнічує фоновий шум, наприклад натискання кнопок.

Функція Screen Share на PS5 також отримала покажчики та емодзі-реакції, даючи змогу друзям малювати лінії на загальному екрані, щоб виділити області або об’єкти. Пізніше компанія випустить оновлення мобільного застосунку PlayStation, яке дасть змогу користувачам iOS і Android використовувати нові можливості взаємодії зі спільним екраном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мабуть, найцікавішим нововведенням стала можливість регулювати яскравість індикатора живлення PS5. Користувачі можуть вибрати один із трьох нових варіантів: тьмяний, середній і яскравий (за замовчуванням). Однак повністю відключити індикатор живлення не вийде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.