Sony PlayStation 6: нові цікаві подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якою буде PlayStation 6 і коли повинен відбутися реліз – ці питання тепер хвилюють багатьох поціновувачів Sony PlayStation.

У свою чергу інсайдери вже почали потроху ділитися інформацією. Так, зі їхніми даними, PlayStation 6 майже напевно працюватиме на технологіях AMD.

Мовляв, інших виробників чіпів як партнерів Sony наразі навіть не розглядає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є відомості, що Sony має намір зробити PlayStation 6 найпотужнішою консоллю наступного покоління.

За непідтверджиними даними, у PlayStation 6 очікується велика ставка на комплексне використання трасування променів, системи машинного навчання та ІІ для створення більш живих світів та взаємодії з NPC в іграх, а також трасування шляхів.

Наразі немає точних відомостей, коли Sony PlayStation 6 з’явиться у продажу, але деякі інсайдери дійшли висновку, що це може статися у 2027 році. Нібито, договір між Activision Blizzard та Sony на спеціальний доступ до Call of Duty підписано до наступного релізу консолі.

При цьому у звітах регулятора, які опинилися в руках журналістів, нібито йдеться про те, що цей доступ закінчиться в 2027 році. З цього і стало ясно, що Sony PlayStation 6 з’явиться вже через три роки.

Однак є відомості й про інші терміни виходу PlayStation 6. Згідно з ними, реліз PS6 повинен відбутися не раніше 2028 року.

Додамо, що тим часом стало відомо, якою буде PlayStation 5 Pro.

Так, згідно з новими даними, Sony розглядає можливість випуску PS5 Pro без дискового приводу, тобто повністю цифрової версії.

Процесор PlayStation 5 Pro буде виготовлений за 4-нм технологією, а графіка RDNA 3 буде пропонувати 60 обчислювальних блоків. Також збільшиться пропускна здатність пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.