Categories: Ґаджети

Смарт-годинники Huawei Watch 2 (2018) працюють на Wear OS і можуть підключатися до 4G LTE

Share

Колись давно китайська корпорація Huawei займалася тільки створенням телекомунікаційного обладнання, в тому числі роутерів і модемів, проте кілька років тому вона побачила себе на ринку мобільних пристроїв, на якому їй вже вдалося досягти великих успіхів. Даний виробник не збирається зупинятися на досягнутому, тому він регулярно створює і запускає в продаж нові гаджети. Однією з його наступних новинок стануть смарт-годинники Huawei Watch 2 (2018), який складуть конкуренцію Apple Watch Series 4, Samsung Gear S4 і Google Pixel Watch. Всі три цих гаджета побачать світ у другій половині року.

Лічені години назад відомий інсайдер Еван Бласс виклав в мережу не тільки зображення смарт-годинника Huawei Watch 2 (2018), але ще й поділився інформацією про їхні технічні характеристики та особливості. Як вдалося з’ясувати, новинка отримає підтримку eSIM, завдяки якій пристрій зможе підключатися до мереж стільникового оператора, а також працювати в 4G LTE.

Що стосується технічного оснащення Huawei Watch 2 (2018), то тут все дуже навіть гідно. Гаджет може похвалитися 1,2-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 390 на 390 пікселів і дуже високою яскравістю для читання на сонці. В іншому, новинка зможе припустити процесор Snapdragon 2100, 768 МБ оперативної і 4 ГБ постійної флеш-пам’яті, акумулятор ємністю 420 мАг, а також міцний корпус, захищений від води і пилу за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, новий наручний гаджет має модулі Bluetooth 4.1 і GPS, останній з яких призначений для визначення місця розташування. В якості операційної системи Huawei Watch 2 (2018) буде використовуватися Wear OS від Google. Головна особливість eSIM полягає в тому, що вона дозволяє віртуальним чином «скопіювати» основну «сімку», завдяки чому два пристрої можуть бути прив’язані до одного номеру – наприклад, смартфон і смарт-годинник.

Інформації про ціну і дату початку продажів «розумних» годинників Huawei Watch 2 (2018) поки що немає, але вона гарантовано повинна з’явитися в найближчі кілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Щоб оновити дані, достатньо буде скористатися застосунком, не відвідуючи ТЦК

    Уже з 18 травня повинен запрацювати новий мобілізаційний закон, який зобов’язує всіх чоловіків оновити військово…

    07.05.2024

    Експерти GameRant склали топ-8 найкращих процесорів на весну 2024 року

    Найбільш вдалий процесор, який можна купити просто зараз, це Intel Core i5-14600K. 14-ядерний чіп гарний…

    07.05.2024

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024