Великий витік розкрив деталі чипів прийдешніх моделей iPad і iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережу просочилася інформація про дорожню карту Apple на 2024 рік, в якій буде представлено до 16 нових пристроїв між iPhone і iPad, що розкриває можливі пристрої та чіпи, які вони використовуватимуть. Ця цінна інформація дозволяє нам передбачити потужність майбутніх пристроїв.

iPhone 16:

Процесор t8140 на даний момент невідомий, але очікується, що це буде чіп A18, який використовується в iPhone 16. Цікаво, що всі чотири моделі iPhone 16, як очікується, будуть оснащені чіпом A18, що знаменує зміну в порівнянні з попередніми роками.

iPad (11 покоління):

В даний час відомо, що процесором t8101 є A14 Bionic, але це той же чіп, який використовується в поточному iPad 10-го покоління, що дає підстави припускати його оновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPad mini 2024:

Очікується, що iPad mini отримає оновлення із чіпом A17 Bionic, який забезпечить приріст продуктивності порівняно з поточним чіпом A15 Bionic.

iPad Air 2024:

Очікується, що новий iPad Air 2024 буде оснащений чіпом Apple M2, який буде вдосконалений в порівнянні з чіпом M1, що використовується в поточній моделі.

iPad Pro 2024:

За чутками, iPad Pro 2024 буде оснащений новим OLED-екраном і чіпом M3, що дозволить підвищити продуктивність і якість дисплея.

Ці подробиці, що просочилися в мережу, дозволяють поглянути на майбутню лінійку пристроїв Apple в 2024 році. У той час як лінійка iPad може отримати оновлення найближчим часом, iPhone 16, як очікується, буде представлено у вересні. Слідкуйте за новинами про ці довгоочікувані пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.