Нова консоль відтворює ігри для Nintendo 64 в 4K

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Analogue, яка створила “сучасний” Gameboy, випустить нову консоль у 2024 році. Цього разу в центрі уваги не менш культова в ігровій індустрії приставка Nintendo 64.

Analogue 3D має бути на 100% сумісна зі старими картриджами і навіть зможе виводити ігри у форматі 4K. Для тих, хто вважає за краще, щоб зображення було розмитим, можна, як повідомляється, імітувати зовнішній вигляд деяких старих моніторів.

Контролери можна використовувати як по бездротовій мережі, так і по кабелю. Також є 4 порти в оригінальному стилі. Ніяких зображень Analogue 3D поки не опубліковано.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За допомогою вже згаданих GameBoy, SNES і Sega Mega Drive компанія Analogue вже відродила деякі пристрої. Однак емуляція N64 завжди вважалася особливо складною. За даними Analogue, нова консоль повністю реалізована з використанням технології FPGA. Це означає, що пристрій має здебільшого функціонувати як оригінальне обладнання. “Ніякої емуляції”, – сказано на сайті виробника.

Про очікувану ціну поки нічого не відомо. Судячи з попередніх продуктів, за Analogue 3D доведеться заплатити не менше $300-500.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.