Розкрито суттєвий недолік Samsung Galaxy Ring

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung представила абсолютно новий девайс Galaxy – розумну каблучку і розкрила деякі його особливості. Інформацію зібрали в SamMobile.

Реклама

Згідно з джерелом, каблучка отримає акумулятор 14 мАг, якого має вистачати приблизно на 9 днів. А ще на перших порах сумісність Galaxy Ring буде обмежена виключно смартфонами від Samsung. Віце-президент Samsung Хон Пак під час приватного інтерв’ю повідомив ЗМІ, що компанія зараз працює над додаванням підтримки Android-смартфонів і планшетів інших брендів, відмінних від Samsung, але термінів не назвав.

При цьому є смартфони одного-єдиного бренду, з яким Galaxy Ring не працюватиме ніколи – це iPhone від Apple. У цьому сенсі ситуація повторюється: годинник Galaxy Watch теж несумісний з iOS за бажанням самої Samsung.

“Ми усвідомлюємо проблему iOS/Android і все-таки сподіваємося, що наші пристрої досягнуть такого рівня, за якого люди захочуть перейти на них”, – Samsung.

Судячи з усього, компанія хоче зробити Galaxy Ring частиною піар-акції із залучення користувачів екосистеми Apple у свій табір. У власника iPhone, якому сподобається ідея смарт-кільця, буде вибір: перейти на Samsung Galaxy, або чекати, поки щось подібне випустить Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: