Названо єдину причину почекати MacBook Air 2024 і не купувати торішні моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple незабаром оновить свої ультрабуки MacBook Air. Про це пише MacRumors.

Згідно з джерелом, у 2024 році очікується апдейт одразу обох моделей MacBook лінійки Air – з 13 і 15-дюймовими дисплеями. Оскільки їхній дизайн був повністю перероблений у 2022 році, зараз не варто сподіватися на якісь зовнішні зміни. Є хіба що невеликий шанс побачити новий колір корпусу, але загалом це малоймовірно.

Змін у розмірах, технічному оснащенні, конфігураціях і комплектації теж не очікується. Єдиною причиною дочекатися прийдешніх оновлених моделей буде свіжий чип Apple Silicon M3 – саме він відповідатиме за продуктивність ультрабуків 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головні відмінності M3 від M2 – техпроцес (3 нм проти 5 нм), кількість транзисторів (25 млрд проти 20 млрд), технологія динамічного кешування, яка більш ефективно використовує пам’ять, і апаратна підтримка трасування променів в іграх і 3D-програмах. Опосередковано також може збільшитися автономність завдяки меншому споживанню енергії у нових чипів.

Згідно з інсайдами, Apple представить оновлені MacBook Air 13 і 15 дюймів наприкінці березня 2024 року. Чекати залишилося менше місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.