Довгоочікуване нововведення Apple Watch раптово скасували

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple відмовилася від впровадження нового типу дисплеїв у свій розумний годинник. Про це пише MacRumors.

Реклама

Йдеться про матриці microLED. З чуток, вони мали дебютувати в Apple Watch Ultra 3-го покоління, після чого з’явитися в більш доступних моделях, але тепер цього може не статися.

Згідно з джерелом, Apple скасувала домовленість з компанією OSRAM, що виробляє панелі microLED – акції компанії миттєво впали на 40% після цієї новини. Інсайдери кажуть, що Apple не влаштувала якість дисплеїв, їхня низька продуктивність і дорожнеча виробництва. Є велика ймовірність, що інших постачальників “яблучна” компанія шукати не буде, а продовжить встановлювати в Watch панелі OLED.

Матриці microLED в теорії повинні були істотно збільшити яскравість дисплеїв годинників і продовжити час їхньої автономної роботи. Єдина надія побачити такі екрани пов’язана з чутками, що їх уже досить давно розробляє сама Apple.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: