Розумне кільце Honor: що відомо про головного конкурента Galaxy Ring

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Honor почала розробку розумного кільця. Про це глава бренду Джордж Чжао розповів у бесіді з CNBC.

Реклама

За словами бізнесмена, компанія хоче більше сфокусуватися на сфері здоров’я. Розумний перстень стане одним із напрямків. Honor вже веде роботу над новим проєктом, розповів Чжао журналістам на виставці MWC 2024 у Барселоні.

Бізнесмен практично не розкрив подробиць про можливості майбутнього гаджета. Він тільки уточнив, що каблучка працюватиме на основі нейромереж. За словами глави Honor, ШІ допоможе отримувати більш детальну інформацію про здоров’я користувача. Це, зокрема, дасть змогу точніше підбирати спортивні тренування залежно від самопочуття і звичок власника кільця.

Раніше розумну каблучку представила компанія Samsung. Новинку Galaxy Ring вперше показали наживо на MWC 2024. Гаджет вміє вивчати сон власника, вимірювати пульс і перевіряти інші показники. Ринок смарт-кілець активно розвивається. Крім Honor, на нього збирається вийти і Apple. Американська компанія теж працює над своєю версією розумного кільця.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: