Microsoft розробляє білу Xbox Series X без дисковода

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фанатів Xbox чекають великі зміни – Microsoft вирішила змінити свою політику щодо відеоігор. Згідно з інсайдерами, крім переходу в мультиплатформу компанія розмірковує і про остаточну відмову від дискових версій своїх ігор. Як наслідок, у виробництво вирушила нова версія Xbox Series X.

Джерела порталу eXputer рапортують, що корпорація вже розробляє нову модель Series X – вона буде білого забарвлення, з поліпшеною системою охолодження і модернізованою платою Nexus, але зате без дисковода. Запуск цієї ревізії заплановано на літо (червень-липень 2024 року). Журналісти не мають у своєму розпорядженні докладної інформації про апарат (і не можуть викласти фотографії), але припускають, що він коштуватиме на 50-100 доларів дешевше за вихідну консоль (зі сховищем в 1 ТБ).

Нагадаємо, що інформація про “цифрову” Xbox Series X (тоді відому як Brooklyn) вже випадково просочилася в інтернет під час судового розгляду Microsoft і FTC. Філ Спенсер, глава ігрового підрозділу компанії, пізніше запевнив публіку, що відтоді “багато чого змінилося”. Можливо, йдеться про дизайн – новинку збиралися зробити циліндричною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, що геймери поки що не в захваті від нової політики платформотримача. Шанувальники бренду Xbox вважають, що фірма здає позиції, і неспішна відмова від ексклюзивів лише зміцнить позиції Sony, її головного конкурента. Відмову від коробкових видань ігор теж не можна назвати популярним у народі рішенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.