Xiaomi випускає дві нові Bluetooth-колонки з потужним звуком на 360° і захистом IP67

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Xiaomi, після нещодавнього запуску флагманського смартфона Xiaomi 14 Ultra на китайському та світовому ринках, випустила дві нові Bluetooth-колонки в Китаї, що відповідають різним уподобанням користувачів з акцентом на портативність та якість звуку. Серед новинок – Xiaomi Bluetooth Speaker, призначена для зовнішнього використання з потужністю 40 Вт і звуком на 360°, а також менша, більш портативна колонка Xiaomi Bluetooth Speaker Mini, що пропонує зручне аудіорішення з потужністю 3 Вт на виході.

Реклама

Більша колонка оснащена акустичною системою з 5 динаміків, що забезпечує максимальну гучність 93 дБ. Вона створена, щоб витримувати суворі умови експлуатації, має захист від пилу та води за стандартом IP67 та міцний тканинний чохол. Значною перевагою є акумулятор ємністю 4800 мАг, який не лише забезпечує до 17 годин відтворення, але й підтримує швидку зарядку 22,5 Вт та може слугувати в якості павербанка.

Серед ключових особливостей – підключення через Bluetooth 5.3, відтворення музики у форматі LHDC, інтеграція з HyperOS від Xiaomi та вдосконалена обробка звуку для персоналізованого прослуховування. Користувачі можуть підключати два смартфони одночасно, налаштовувати RGB-світлодіод за допомогою додатку Mijia та об’єднувати його з іншою колонкою Xiaomi для створення стереосистеми.

Xiaomi Bluetooth Speaker Mini, попри свій менший розмір, не йде на компроміс зі звуком або функціями. Вона підтримує звук на 360°, має клас захисту IP67, а також інтегрується з аудіосистемою Xiaomi для отримання індивідуального досвіду прослуховування. Акумулятор ємністю 2000 мАг забезпечує 11 годин відтворення, що робить її ідеальною для використання в дорозі. Як і її більший побратим, вона пропонує Bluetooth 5.3, підключення до HyperOS та налаштування підсвічування RGB.

За ціною 599 юанів ($82) за більшу модель і 229 юанів ($32) за Mini, обидві колонки вже доступні для попереднього продажу в Китаї. Інформації про міжнародну доступність поки що немає.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоNotebookcheck

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: