Новий фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 8 Pro дістався до глобального ринку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi на заході MWC 2024 у Барселоні представила безліч нових пристроїв для глобального ринку. Також на цьому заході представили новий фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 8 Pro.

Реклама

Xiaomi Smart Band 8 Pro має 1,74-дюймовий AMOLED-дисплей з поліпшеною частотою оновлення 60 Гц і роздільною здатністю 336 x 480, який захищений Gorilla Glass Victus. Пристрій оснащений понад 150 спортивними режимами. Звичні для всіх фітнес-браслетів датчики, як вимірювання ЧСС і SpO2, присутні. Акумулятор ємністю 289 мАг тримає зарядку на 23% довше, ніж попередня модель. При звичайному використанні браслет може прожити до 14 днів без підзарядки, що на два дні довше, ніж у Smart Band 7 Pro. Завдяки вбудованому GPS користувачі можуть відстежувати своє місце розташування без смартфона. Браслет можна занурити у воду на глибину до 5 АТМ (50 метрів).

Xiaomi Smart Band 8 Pro буде доступний у чорному та сріблястому кольорах, однак завдяки швидкознімним ременям з обох боків корпусу можна легко змінити ремені на свій смак. Браслет буде доступний через офіційні магазини Xiaomi за ціною від 69 євро.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: