Новий фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 8 Pro дістався до глобального ринку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi на заході MWC 2024 у Барселоні представила безліч нових пристроїв для глобального ринку. Також на цьому заході представили новий фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 8 Pro.

Реклама

Xiaomi Smart Band 8 Pro має 1,74-дюймовий AMOLED-дисплей з поліпшеною частотою оновлення 60 Гц і роздільною здатністю 336 x 480, який захищений Gorilla Glass Victus. Пристрій оснащений понад 150 спортивними режимами. Звичні для всіх фітнес-браслетів датчики, як вимірювання ЧСС і SpO2, присутні. Акумулятор ємністю 289 мАг тримає зарядку на 23% довше, ніж попередня модель. При звичайному використанні браслет може прожити до 14 днів без підзарядки, що на два дні довше, ніж у Smart Band 7 Pro. Завдяки вбудованому GPS користувачі можуть відстежувати своє місце розташування без смартфона. Браслет можна занурити у воду на глибину до 5 АТМ (50 метрів).

Xiaomi Smart Band 8 Pro буде доступний у чорному та сріблястому кольорах, однак завдяки швидкознімним ременям з обох боків корпусу можна легко змінити ремені на свій смак. Браслет буде доступний через офіційні магазини Xiaomi за ціною від 69 євро.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ