Моделі iPad Pro OLED почнуть продаватися вже наступного місяця, але стануть набагато дорожчими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що наступного місяця Apple випустить iPad Pro з OLED-дисплеями і безліччю нових змін і функцій на передній панелі. Однак разом із прийдешніми нововведеннями Apple підвищить і ціну пристроїв. Раніше ходили чутки, що OLED-версії iPad Pro можуть коштувати стільки ж, скільки нові MacBook Pro. Схоже, чутки виявилися якоюсь мірою правдою, оскільки Apple має намір значно підняти ціни на OLED-моделі iPad через оновлену технологію дисплея.

Apple планує підняти ціни на OLED-моделі iPad Pro: від 1500 доларів за 11-дюймову і 1800 доларів за 13-дюймову модель.

У своєму останньому звіті Omdia наводить дорожню карту переходу Apple на OLED-дисплеї. Серед пристроїв, які будуть модернізовані за допомогою нової технології, – 20,3-дюймовий складаний пристрій, який може стати майбутньою ітерацією MacBook. У звіті також ідеться про те, що Apple оновить моделі iPad Air і iPad mini у 2026 і 2027 роках відповідно. Водночас видання ділиться інформацією про вартість панелей 11- і 13-дюймових OLED-моделей iPad Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, ціна 11-дюймової OLED-панелі для iPad Pro перебуватиме на рівні 280-290 доларів, а 13-дюймова матриця коштуватиме від 380 до 390 доларів. Потенційно це може стати причиною значного підвищення цін на iPad Pro.

Цифри, якими поділилася Omdia, відповідають попереднім повідомленням The Elec, а це означає, що ціна OLED iPad Pro може сягати 1500 доларів за 11-дюймову модель і 1800 доларів за 13-дюймову. Незважаючи на те, що підвищення ціни є значним, ще належить з’ясувати, чи зможе Apple виправдати його для кінцевого користувача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.