Яким буде новий iPad mini 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року Apple порушила традицію, не випустивши жодного нового планшета. Тому цього року на нас чекають апгрейди відразу всіх моделей, починаючи з базового iPad, і закінчуючи дорогими iPad Pro з OLED-дисплеями. Зрозуміло, один із найочікуваніших девайсів, iPad mini, також отримає серйозні зміни. У цій статті зібрали всі інсайди щодо iPad mini 7-го покоління.

Нагадаємо, що поточний iPad mini вийшов у вересні 2021 року. Він оснащений 8,3-дюймовим дисплеєм із частотою оновлення 60 Гц, чіпом A15 Bionic, портом USB-C, кнопкою живлення з Touch ID та камерою на 12 Мп.

Однією з головних змін наступного “Мініка” стане перевернутий дисплей. Ця зміна конструкції вирішить проблему з ефектом желе при прокручуванні меню в портретній орієнтації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зрозуміло, новий iPad mini отримає новий чіпсет. Швидше за все, мозком планшета виступить базовий чіп A17 або один із процесорів M-серії.

Також до поліпшень увійдуть підтримка Wi-Fi 6E і Bluetooth 5.3, оновлені камери на 12 Мп з більшою світлосилою.

Передбачається, що iPad mini 7-го покоління вийде у кольорах iPhone 15: у чорному, синьому, зеленому, жовтому та рожевому. Швидше за все, Apple представить новий iPad mini лише восени разом із базовим iPad 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.