Планшети Vivo Pad 3 і Pad 3 Pro отримають LCD-дисплеї та топові чіпсети

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Як повідомляється, Vivo готується до великого запуску продуктів у Китаї, на якому, як очікується, буде представлено кілька нових пристроїв. Серед очікуваних – смартфони серії Vivo X Fold 3, смартфон Vivo X100s та планшети Vivo Pad 3 і Pad 3 Pro.

Реклама

Чутки про ці майбутні релізи ходять вже давно. У нещодавньому оновленні Digitial Chat Station поділився новою інформацією про планшети серії Vivo Pad 3.

Згідно з інформацією, стандартний Vivo Pad 3 буде оснащений РК-екраном і працюватиме на новому процесорі Qualcomm SM8635.

Хоча точна інформація про процесор залишається дещо приховуваною, судячи з кодової назви, він, ймовірно, належить до чипсета Qualcomm 8-ї серії.

Раніше витік інформації про конфігурацію ядра SOC показав, що це ядро ARM Cortex X4 з тактовою частотою 2,9 ГГц в парі з графічним процесором Adreno 735. Як повідомляється, процесор зміг досягти вражаючого результату AnTuTu в 1,7 мільйона балів, який ми звикли бачити на SoC серії Snapdragon 8. Отже, попередні витоки натякали, що це може бути полегшена версія Snapdragon 8 Gen 3.

З іншого боку, очікується, що Vivo Pad 3 Pro буде оснащений РК-дисплеєм з роздільною здатністю 3K і працюватиме на чипсеті Dimensity 9300.

Крім того, натякають, що Pad 3 Pro буде підтримувати швидку зарядку потужністю 80 Вт, тоді як Pad 3 може поставлятися з дещо меншою потужністю 66 Вт (хоча в цьому питанні є трохи менше впевненості).

Планшет Vivo з модельним номером PA2473 нещодавно отримав китайську сертифікацію 3C з підтримкою зарядки 66 Вт. Отже, Vivo Pad 3 дійсно може поставлятися з 66-ватною зарядкою.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: