Новий смарт-годинник Samsung Galaxy показали на відео до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Samsung підтвердила швидкий анонс нового переносного пристрою Galaxy Fit 3, випадково розмістивши на своєму сайті офіційний посібник користувача. А сьогодні в мережі з’явився відеоролик, що показує фітнес-браслет з усіх боків.

На відео представлений фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit 3 у двох кольорах – чорному і сріблястому. Нове покоління смарт-браслетів істотно відрізняється від попередника. У Galaxy Fit 3 встановлено широкий прямокутний дисплей, як у повноцінних смарт-годинниках.

За даними інсайдерів, гаджет оснащений 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з функцією AOD, базовими датчиками для моніторингу здоров’я, водонепроникністю в 5 АТМ і акумулятором на 200 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що новий носимий девайс Samsung надійде в продаж найближчим часом за ціною ~$89.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.