Qualcomm оголосила про випуск процесора Snapdragon X Elite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На прес-конференції Qualcomm було оголошено про випуск процесора Snapdragon X Elite, розробленого для планшетів, ноутбуків і ультратонких лептопів наступного покоління. Qualcomm стверджує, що це буде найпотужніший процесор для Windows у своєму класі. Планується випустити пристрої на базі Snapdragon X Elite у середині 2024 року. У цьому контексті згадується також наступна версія операційної системи Microsoft, яка буде доступною в середині 2024 року і міститиме в собі багато можливостей Windows AI.

Згідно з чутками, “Windows 12” має бути випущена влітку 2024 року. Передбачається, що нова операційна система буде випущена у дві хвилі. Перша хвиля називатиметься “платформа Windows Germanium” і буде встановлена на нове обладнання Snapdragon X Elite. Окреме оновлення “Hudson Valley” буде випущено як OTA поверх оновлення платформи Germanium у вересні або жовтні 2024 року.

Відомо, що нова версія Windows приверне увагу користувачів і компаній, і очікується, що вона принесе значні поліпшення і нові можливості для користувачів Windows.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.