PlayStation 6 стане найпродуктивнішою консоллю на ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony поки що не анонсувала наступне покоління своїх консолей, хоча деякі ігрові студії вже зараз почали отримувати комплекти для розробки. PlayStation 6 перебуває в розробці вже протягом року, проте її технічні характеристики ще довгий час будуть схильні до змін.

Примітно, що Sony почала розробку чи не за п’ять років до передбачуваного виходу нової консолі на ринок. Такий вкрай обережний підхід дає змогу виправити навіть найнепомітніші помилки та недосконалості в роботі пристрою, а також дає розробникам достатньо часу для оптимізації своїх проєктів під нове залізо.

З чуток, Sony провела переговори з кількома виробниками центральних і графічних процесорів, включно з Nvidia, зупинивши свій вибір на рішеннях від AMD. Цілком імовірно, що PlayStation 6 буде заснована на прогресивному APU на кшталт AMD Strix Halo або його більш сучасних аналогах, що пропонують графічну продуктивність рівня повноцінних десктопних відеокарт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, які програмні фішки отримає нове покоління консолей. Цілком можливо, що Sony спробує оснастити PlayStation передовими ШІ-функціями, слідуючи загальному тренду в індустрії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.