Lenovo розробляє ноутбук із прозорим дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що новинку покажуть на щорічному заході Mobile World Congress 2024, який відбудеться наприкінці лютого. Lenovo готує до показу на виставці кілька цікавих гаджетів, але вражаючою новинкою має стати саме ноутбук з двома екранами. При цьому один із дисплеїв стане повністю прозорим, що викликає особливий інтерес до пристрою.

Судячи з попередніх рендерів, девайс отримає OLED-панель, позбавлену рамок із трьох сторін. Саме основний екран має стати прозорим. Використання такої технології явно зробить пристрій вкрай дорогим, що Lenovo ніяк не бентежить. Мабуть, бренд має намір таким чином має намір продемонструвати свої сильні позиції, не розраховуючи на масовий випуск ноутбука та високий продаж.

Також ранні витоки показують, що другий дисплей, що замінює собою клавіатуру та тачпад, також виявиться напівпрозорим. Вирішення спірне, адже без якісної вібровіддачі користуватися подібною клавіатурою буде незручно. У будь-якому випадку це виявиться дуже незвичною справою, але реальні відгуки про її роботу ми дізнаємося лише через кілька тижнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз компанія не розкрила ніяких подробиць щодо начинки пристрою, його ціни і т. д. Відомо тільки, що ноутбук отримає Windows 11 і стане продовженням лінійки ноутбуків ThinkBook. Ми ж припускаємо, що девайс отримає нові чіпи Intel Core Ultra і середню батарею за ємністю, так як корпус новинки виявиться досить тонким.

Дата виходу

Прозорий ноутбук Lenovo покажуть на виставці MWC 2024, що відбудеться у Барселоні з 26 по 29 лютого.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.