Xiaomi Cuktech випускає 20-ватний зарядний пристрій GaN для iPhone усього за $3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Cuktech, що є суббрендом Xiaomi, представила новий зарядний пристрій GaN потужністю 20 ват для користувачів iPhone.

Реклама

Цей новий адаптер, з модельним номером HA716C, володіє вихідною потужністю до 20 Вт з використанням технології USB PD (Power Delivery).

Він виготовлений з нітриду галію (GaN), що робить його меншим і легшим порівняно з традиційними зарядними пристроями на основі кремнію. Загальна вага адаптера становить приблизно 39 г, а розміри – 38 x 22,3 x 43 мм.

Представники компанії стверджують, що цей зарядний пристрій використовує технологію GaN третього покоління і надають на нього 18-місячну гарантію.

Пристрій оснащений одним портом USB Type-C, що дозволяє заряджати iPhone від моделі 8 до останньої версії iPhone 15.

Одна з основних переваг цього зарядного пристрою – його доступна ціна. За словами виробника, вартість зарядного пристрою Cuktech 20W GaN становить всього 19 єн (~3 долари США), що значно дешевше, ніж офіційний зарядний пристрій від Apple.

Зауважимо, що офіційна ціна зарядного пристрою від Apple в Китаї складає 149 єн (~21 долар США), а глобальна ціна – 19 доларів. Крім того, зарядний пристрій від Apple є більшим і важчим, оскільки не використовує технологію нітриду галію.

Поки невідомо, чи буде цей новий зарядний пристрій доступний поза Китаєм та коли саме це станеться.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ