Власникам Apple Vision Pro краще не забувати пароль від гарнітури

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато людей регулярно забувають свої паролі, але у випадку з Apple Vision Pro цього явно краще не робити. Справа в тому, що Apple не передбачила у своїй інноваційній гарнітурі за 3499 доларів функцію скидання пароля.

У випадку зі смартфоном або комп’ютером користувачеві досить натиснути кнопку «Забув пароль», щоб підтвердити свою особистість альтернативним способом і змінити пароль на новий. Але у випадку з Apple Vision Pro нічого подібного не передбачено: якщо людина забуде пароль, вказаний при первинному налаштуванні гарнітури, то для відновлення доступу до неї потрібно або особисто звернутися до фірмового магазину Apple Store, або відправити пристрій поштою, де тільки співробітники компанії зможуть скинути пароль.

За даними Bloomberg, служба підтримки Apple вже завалена скаргами користувачів , які забули свої наспіх введені паролі і не розуміють, як відновити доступ до пристрою. Не виключено, що в майбутніх оновленнях Apple виправить цей недолік, але це ще один привід двічі подумати перед покупкою гарнітури в країнах, де вона офіційно не продається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.