Galaxy Ring уже демонструється в Good Lock від Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Великий ажіотаж викликає Galaxy Ring, перший по-справжньому “новий” мобільний продукт від Samsung за останній час. Samsung тизерила Galaxy Ring під час заходу Unpacked, присвяченого серії Galaxy S24 минулого місяця, лише заявивши, що пристрій вийде пізніше цього року.

Можливо, пройде деякий час, перш ніж компанія надасть більше інформації про свій перстень для відстеження здоров’я і фітнесу, але, очевидно, вона старанно працює, щоб підготувати все до офіційного запуску. Наприклад, додаток Good Lock вже відображає Galaxy Ring як опцію.

Як зауважив користувач на Reddit, додаток Good Lock вже включає Galaxy Ring до числа пристроїв, для яких ви можете відображати стан батареї у віджеті. Це корисна функція, що дає змогу перевіряти стан батареї всіх підключених пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Ring ще офіційно не випущений, тому зараз його ні в кого немає. Проте, Samsung явно внесла необхідні оновлення в додаток Good Lock, щоб забезпечити підтримку віджетів, коли Galaxy Ring буде випущений пізніше в цьому році.

Подробиць про Galaxy Ring наразі мало. Samsung заявила, що цей переносний пристрій оснащено провідними сенсорними технологіями, які дають змогу користувачам використовувати комплексний, але спрощений підхід до відстеження стану здоров’я. Хтось, кому вдалося побачити прототип Galaxy Ring на Unpacked, згадав, що воно дуже легке і доступне в трьох різних варіантах кольору.

Очікуйте, що Samsung надасть додаткову інформацію про Galaxy Ring найближчими місяцями. Якщо все піде за планом, компанія цілком може випустити цей довгоочікуваний пристрій до кінця цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.