У нових VR-окулярах Apple Vision Pro виявлено серйозний недолік

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нові окуляри доповненої/віртуальної реальності Vision Pro від корпорації Apple чудово прив’язують віртуальні вікна до місць у реальному просторі. І якість створюваних віртуальних екранів настільки хороша, що неможливо побачити пікселі. Незважаючи на всі переваги, серйозний мінус у новинці користувачі з усього світу все одно знайшли.

Реклама

Як повідомляють журналісти видання 404 Media, гарнітура відмінно програє відеоролики, фільми, серіали, з її допомогою можна грати в комп’ютерні ігри, але перегляд VR-порно просто неможливий. Через це деякі власники новинки назвали її “поясом вірності за 3500 тис. доларів”.

Але тут треба пояснити важливий момент – нові окуляри від Apple дають змогу переглядати стандартні порноролики – так само, як і інші відео з будь-яким змістом. Але в пристрої немає підтримки саме VR-порно, яке знімають відповідні студії якраз для систем віртуальної реальності.

Ефекту занурення, звісно, немає

Фахівці зазначають, що наразі ентузіасти з усього світу так і не знайшли відповідного способу, як подолати це обмеження і запустити на Apple Vision Pro VR-порно. Уточнюється, що фанати відвертих відеороликів, які купили новинку, опинилися “біля розбитого корита”.

Ймовірно, як зазначають деякі користувачі форуму Reddit, через деякий час з’явиться можливість переглядати порнографічні VR-ролики на Vision Pro з використанням API WebXR, яке підтримується браузером Safari. Відверті VR-ролики можуть випускатися студіями і в такому форматі, але наразі відповідні компанії не оптимізували свої відео під пристрої Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: