Microsoft відмовилася від виробництва консолі Xbox Elite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інформацією інсайдерів, було оголошено про скасування Microsoft планів щодо оновлення Xbox Series, відомого під кодовою назвою Xbox Elite. За словами ведучого каналу Тома, компанія AMD вже перебувала на фінальній стадії розроблення чипа для оновленої версії консолі, до того моменту, як Xbox прийняв рішення відмовитися від цієї ідеї.

Крім того, Microsoft зайняло значну кількість часу для укладення контракту з постачальником чіпів наступного покоління. Том вказує, що Xbox часто розглядає можливість співпраці з іншими постачальниками, щоб отримати більш вигідні умови від AMD. Однак, на даний момент не було досягнуто жодних угод. Можливо, цього разу Xbox серйозно замислюється про перехід на процесори Intel.

Тим часом, компанія Sony вже активно працює над майбутнім своєї консолі. Чіпи для PlayStation 5 Pro вже були випущені минулого року. Вони знаходяться в запасних сховищах і очікують моменту, коли Sony звернеться до них для оновлення версії Pro. Хоча Sony не підтверджувала дату релізу PS5 Pro, джерела в AMD повідомляють, що вони очікують його святковий запуск у 2024 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується планів на наступне покоління, Том може на 100% підтвердити, що AMD вже уклала контракти на виробництво чіпів для нового сімейства PlayStation 6. Однак, джерела не розкрили жодних подробиць про характеристики обладнання наступного покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.