Експерти назвали головну проблему Apple Vision Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власникам Apple Vision Pro не можна забувати пароль розблокування. Про це пише MacRumors.

Згідно з джерелом, у найпроривнішому продукті Apple сучасності виявлено дивне недопрацювання: у системі відсутня функція скидання пароля. За замовчуванням все влаштовано як в iPhone: ви можете встановити шестизначний код або набір випадкових символів, водночас розблокування здебільшого відбувається за Optic ID і лише іноді за допомогою пароля (наприклад, під час перезавантаження).

Однак тепер Apple випустила попередження, що стосується пароля. Якщо користувач його забув, то йому доведеться нести Vision Pro в Apple Store, щоб там гарнітуру скинули до заводських налаштувань разом із забутим кодом. Виконати примусове скидання в домашніх умовах неможливо; якщо поблизу немає Apple Store, компанія рекомендує відправити девайс поштою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що у випадку з iPhone і iPad теж потрібне повне стирання пристрою для скидання пароля, однак ця процедура виконується вдома, на ПК або Mac. Як бути власникам Vision Pro, які живуть у країнах, де зовсім немає Apple Store, незрозуміло. Якщо ввести неправильний пароль кілька разів, пристрій заблокується і користуватися ним більше не вийде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.