Додаток камери Google Pixel Watch отримав значне оновлення з новими функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google випускає нове оновлення для Pixel Watch. Воно зосереджене на додатку камери на смартгодиннику. Останнє оновлення з’явилося після грудневого оновлення, яке принесло режими DND та відходу до сну. Його помітили користувачі 9to5Google. Оновлення додатка камери на Pixel Watch додало кілька функцій, окрім основних, які були присутні раніше.

До останнього оновлення Google Pixel Watch пропонував базові функції, включаючи фоторежим, повзунок масштабування, трисекундний таймер і можливість перемикання між передньою і задньою камерами.

Тепер додаток камери Pixel Watch отримує більше можливостей. Користувачі можуть перемикатися між режимами камери – “Нічний приціл” та “Портрет”, клікаючи на фотографії. Крім того, перемикання режимів можливе і під час запису відео. Це може бути стандартне відео, сповільнене відео, таймлапс або портретне відео з розмиттям. До цього оновлення користувачам доводилося обирати різні режими в додатку камери телефону Pixel. Таким чином, нові функції на смартгодиннику усувають незручності, пов’язані з необхідністю діставати смартфон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, функція таймера також отримала нову опцію. На додаток до існуючого 3-секундного таймера, останнє оновлення пропонує 10-секундну тривалість таймера.

9to5Google додає, що головний список тепер називається “Налаштування”, а перемикач камери тепер є меню, замість того, щоб перемикатися між ними одним дотиком. Переконайтеся, що додаток камери на вашому годиннику Pixel Watch оновлений, якщо ви ще не бачите нові функції. Останню версію можна перевірити в Play Маркеті. Крім того, варто зазначити, що користувачі можуть не бачити функції, якщо Pixel Watch поєднано з телефонами, які не належать до лінійки Pixel.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.