Samsung випадково розсекретила характеристики фітнес-браслета Galaxy Fit 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Еміратська філія компанії помилково опублікувала специфікації і зовнішній вигляд підготовлюваного браслета для фітнесу Galaxy Fit3. Девайс на короткий проміжок часу з’явився на офіційному сайті бренду. Пристрій прийде на зміну Galaxy Fit2 2020 року і отримає деякі зміни, що стосуються дисплея, акумулятора, а також зручності користувацького інтерфейсу.

Згідно з витоком, смарт-браслет Samsung Galaxy Fit3 отримає збільшений до 1,6-дюйма AMOLED-екран з роздільною здатністю 256×402 пікселів. Корпус девайса буде виконаний з алюмінію з пластиковими вставками. Браслет запропонує понад 100 різних циферблатів (можна створювати і свої), а також понад 100 режимів тренувань. Девайс дасть змогу відстежувати гігієну сну, рівень стресу і показники серцевого ритму. Крім того, новинку оснастять датчиком падіння для автоматичного повідомлення служб порятунку.

Користувачам Galaxy Fit3 буде доступний перегляд повідомлень і управління мультимедійними функціями пов’язаних із браслетом пристроїв. Хоча підтримка голосових викликів у новинці не заявлена, фітнес-браслет дасть змогу робити скидання дзвінків і надсилати короткі відповіді по СМС. Девайс не отримає модулі GPS і NFC, а також підтримку додатків від сторонніх розробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що батарея браслета забезпечить йому автономність до 13 днів при звичайному використанні. Заявлено наявність і швидкої зарядки – до 65% за 30 хвилин (тільки від фірмового ЗП). Galaxy Fit3 вийде щонайменше в трьох колірних виконаннях: чорному, білому і рожевому. Вага пристрою складе 18,5 грама. Корпус пристрою отримає пило- та вологозахист за стандартом IP68.

Вихід Galaxy Fit3 очікувався на заході CES 2024, але він не відбувся. Ймовірно, його покажуть пізніше в першій половині цього року. Вартість новинки поки не розголошується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.