Що показала Sony на PlayStation State of Play 2024

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулої ночі компанія Sony провела першу в 2024 році презентацію PlayStation State of Play, в рамках якої були представлені нові проекти, а також розкрито деякі подробиці про раніше анонсовані тайти.

Death Stranding 2: On the Beach

Продовження саги кур’єра Сема Бріджес у постапокаліптичному світі від Kojima Productions. Мабуть, це найцікавіший проект минулої презентації. У 10-хвилинному ролику нам показали кілька нових персонажів та більші локації. Як і в першій частині, Кодзима робить велику ставку на сюжет та кінематографічність. Подивимося, чи вдасться генію вдруге підкорити гравців.
Реліз: 2025 рік.
PHYSINT

Крім Death Stranding 2 і OD, Kojima Productions у розробці знаходиться ще один проект. За словами Кодзими, він у співпраці з Sony створює абсолютно нову «шпигунську гру наступного покоління» під назвою PHYSINT, яка зітре кордони між іграми та фільмами. Схоже, Хідео повертається до жанру, з якого він починав у оригінальній Metal Gear.
Реліз: невідомо.
Stellar Blade

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гра, раніше відома як Project Eve, та один із перших анонсованих проектів для PS5, Stellar Blade, отримав новий трейлер. У ролику нам показали персонажів, світ та ігровий процес. Дія від корейського розробника ShiftUp мала вийти ще рік тому, але студія вирішила допиляти проект.
Реліз: 26 квітня 2024 року.
Sonic X Shadow Generations

Sega повертається з новою грою про синього їжачка. Цього разу на нас чекає платформер 2D/3D з двома персонажами – Соніком і Шедоу. Це не ексклюзив PS5. Тайтл також можна буде придбати на Xbox та Nintendo Switch.
Реліз: осінь 2024 року.
Dave the Diver

Популярна гра з елементами риболовлі Dave the Diver нарешті вийде на PlayStation 4 та PlayStation 5.
Реліз: травень 2024 року.
Zenless Zone Zero

Студія miHoYo, що подарувала нам Genshin Impact та Honkai: Star Rails, анонсувала вихід нової гри зі всесвіту Hoyoverse – Zenless Zone Zero.
Реліз: невідомо.
Silent Hill: The Short Message

Проект у стилі PT – нова коротка гра із серії Silent Hill. Головний її плюс вона доступна повністю безкоштовна.
Реліз: 1 лютого 2024 року.
Silent Hill 2

Трейлер ремейку Silent Hill 2 від Konami та Bloober Team показав бойовку та знайомі жахи, з якими Джеймс Сандерленд зіткнеться у Silent Hill. Крім PS5 гра буде доступна на ПК.
Реліз: 2024 рік.
Judas

Пройшло більше року відколи нам анонсували проект Judas — науково-фантастичний екшн від творця BioShock Кена Левіна і Ghost Story Games. Тепер нам розкрили більше подробиць про однокористувальницький шутер від першої особи, в якому придивляється багато спільного з минулими іграми його творця. Judas вийде на PS5, а також на ПК та Xbox Series X.
Реліз: невідомо.
Metro: Awakening

Продовження гри Metro: Exodus 2019 року від Deep Silver та Vertigo Games переносить постапокаліптичну сагу у віртуальну реальність. Так, для Metro: Awakening потрібна гарнітура PlayStation VR 2.
Реліз: 2024 рік.
Dragon’s Dogma 2

Студія Capcom випустила новий трейлер свого середньовічного екзену, який виглядає чудово. На щастя, як і багато інших ігор, Dragon’s Dogma 2 не є ексклюзивом PS5. Гра також вийде на ПК та Xbox Series X.
Реліз: 22 березня 2024 року.
Rise of the Ronin

Студія Team Ninja (Nioh, Wo Long: Fallen Dynasty) представила нову гру в жанрі екшн, дія якої розгортається в Японії наприкінці ХІХ століття. Гра з відкритим світом нагадує суміш із перших частин Assassin’s Creed та Sekiro, але з гвинтівками та вогнеметами. Також Rise of the Ronin – один із небагатьох консольних ексклюзивів PlayStation 5.
Реліз: 22 березня 2024 року.
Until Dawn Remastered

Популярний хорор від Supermassive Games повертається у покращеній формі силами студії Ballistic Moon. Гра буде доступна як PlayStation 5, так і на ПК.
Реліз: 2024 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.