Планшет Xiaomi Pad 7 Pro може отримати батарею 10000 мАг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Уже скоро компанія Xiaomi збирається анонсувати лінійку планшетів Pad 7. Флагманською моделлю буде Xiaomi Pad 7 Pro, з деякими характеристиками якого зараз можна ознайомитися стараннями інсайдера Digital Chat Station.

Реклама

Згідно з його відомостями, пристрій працюватиме на флагманському процесорі Snapdragon 8 Gen 3. Також тут буде встановлено екран LCD розміром 12,45 дюймів з частотою 144 Гц і співвідношенням сторін 16:10. Раніше очікувалося, що планшет отримає торішній процесор Snapdragon 8 Gen 2.

Відмінною рисою пристрою може виявитися батарея ємністю 10000 мАг. Відомо також про потужність дротової зарядки 120 Вт.

Тут буде встановлена остання версія системи Android 14 з оболонкою HyperOS. З цього можна зробити висновок, щоб планшет буде швидким, довго працюватиме і пропонуватиме всі сучасні функціональні можливості. Нещодавно він пройшов сертифікацію IMDA і 3C.

Ззаду очікується наявність двох камер з основною 50 Мп. Також буде чотири динаміки, а ще розширена система підтримки роботи з декількома пристроями одночасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: