Fossil офіційно зав’язала з виробництвом смарт-годинників на Wear OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після більш ніж року мовчання компанія Fossil офіційно підтвердила, що більше не буде випускати смартгодинники на базі Wear OS від Google, або ж взагалі не буде випускати смартгодинники.

Fossil вже кілька років займається виробництвом смартгодинників на базі Wear OS від Google і була найвідомішою компанією в Wear OS під час “темних віків” цієї платформи. Однак, коли у 2021 році дебютувала Wear OS 3, Fossil був швидко затьмарений Samsung, а згодом і власним годинником Pixel Watch від Google. Останнім релізом компанії на Wear OS став годинник Fossil Gen 6 Wellness Edition, який отримав посередні відгуки.

Наприкінці минулого року Fossil почав сильно знижувати ціни на свої єдині годинники, що залишилися, а багато моделей 6-го покоління взагалі зникли з продажу. Приблизно в той же час почали з’являтися чутки про те, що співробітники Fossil говорять, що компанія більше не випускатиме смартгодинників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У розмові з The Verge компанія Fossil заявила, що більше не буде випускати смартгодинники. Це стосується як годинників компанії на Wear OS, так і “гібридних” моделей, які поєднували класичні годинникові компоненти з електронно-паперовими дисплеями.

“Оскільки ринок смартгодинників значно змінився за останні кілька років, ми прийняли стратегічне рішення вийти з бізнесу смартгодинників. Fossil Group перенаправляє ресурси на підтримку нашої основної сили та основних сегментів нашого бізнесу, які продовжують надавати нам значні можливості для зростання: розробка та розповсюдження захоплюючих традиційних годинників, ювелірних прикрас та виробів зі шкіри під нашими власними та ліцензованими торговими марками.”

Також додається, що Fossil продовжить підтримувати свої існуючі смартгодинники “протягом наступних кількох років”. Наприкінці минулого року компанія випустила оновлення Wear OS 3.5 (яке було сповнене помилок).

Пропозиція Wear OS від Fossil Group поширюється на такі бренди, як Fossil, Citizen, Skagen, Diesel, Michael Kors, Kate Spade та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.