ASUS випустить друге покоління ROG Ally у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтерв’ю виданню Techlusive Арнольд Су, який обіймає посаду віцепрезидента зі споживчих та ігрових ПК в ASUS India, розповів, що компанія готує до випуску нову версію портативного ігрового ПК-консолі ROG Ally.

Пристрій працюватиме на операційній системі Windows і, за словами Су, з’явиться на ринку в 2024 році. Інших деталей про новинку представник компанії не розкрив.

Найімовірніше, новий пристрій матиме більш потужне “залізо”. ASUS може використовувати чіпи для портативних консолей як від AMD, так і від Intel. Уже анонсовані перші портативні пристрої з процесорами Core Ultra: MSI Claw і OneXPlayer X1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ASUS ROG Ally першого покоління має 7-дюймовий екран з роздільною здатністю 1080p і частотою оновлення 120 Гц. Пристрій випускається у двох варіантах. Дорожчий варіант має 8-ядерний процесор Ryzen Z1 Extreme. Дешевший – 6-ядерний процесор Ryzen Z1. Крім того, вони відрізняються графічними характеристиками. У дорогому варіанті використовується 12-ядерний графічний процесор, у дешевому – 4-ядерний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.