Новий планшет Samsung засвітив характеристики в Geekbench

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У базі даних популярного синтетичного тесту Geekbench засвітився якийсь раніше невідомий планшет Samsung на фірмовому чипсеті Exynos. Судячи з характеристик, це модель середнього класу, яка займе проміжне положення між Samsung Galaxy Tab A9 і Galaxy Tab S9 FE.

Реклама

У Geekbench новий планшет Samsung фігурує під модельним номером SM-P620. У базі даних бенчмарка зазначено, що він оснащується чіпсетом середнього рівня Samsung Exynos 1280, який виконаний за 5-нанометровим технологічним процесом і має два високопродуктивних і шість енергоефективних обчислювальних ядер. Компанію чіпу складають 4 Гбайт оперативної пам’яті. Ця комбінація дала змогу планшету набрати 930 балів у тесті одного ядра і 1843 бали в багатоядерному режимі. В якості попередньо встановленої операційної системи заявлена Android 14, поверх якої Samsung, судячи з усього, встановить фірмову прошивку.

Поява нового планшета Samsung на Geekbench означає, що прем’єра новинки вже не за горами. Але точну дату анонса ще належить з’ясувати, так само як і інші технічні характеристики пристрою, включно з розміром екрана і ємністю акумулятора.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ