12,9-дюймовий iPad Air отримає нову камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилися візуалізації, що показують, як може виглядати 12,9-дюймовий iPad Air, причому передбачувані CAD-креслення свідчать про те, що він, можливо, не матиме особливих змін у дизайні, окрім фізичного розміру та нової камери на задній панелі.
Чутки підтримують ідею, що Apple випустить 12,9-дюймову версію iPad Air на початку 2024 року, можливо, в рамках березневої хвилі запуску. У суботньому випуску з’явилися рендери з імовірних CAD-креслень планшета середнього класу, які дають уявлення про те, чого очікувати від нової моделі.

Знімки, поширені 91 Mobiles і отримані з невідомих галузевих джерел, в цілому показують, чого можна очікувати від збільшеного в розмірі iPad Air. Повторно використовуючи ті ж дизайнерські прийоми, що і стандартне видання та iPad Pro, 12,9-дюймовий iPad Air має повноекранний дизайн, камеру FaceTime, розташовану для портретної орієнтації, і плоскі краї.

Touch ID, як кажуть, залишився на верхній кнопці, як і раніше. Також видно порт USB-C, який відповідає зменшеному стандартному розміру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Єдина реальна зміна в дизайні – це задня камера, датчик і об’єктив якої зі спалахом тепер розміщені в невеликому комбінованому виступі, замість того, щоб мати окрему камеру, підняту вгору.

Жодних специфікацій щодо розміру планшета, окрім 12,9-дюймового дисплея, не пропонується. Що стосується внутрішніх специфікацій, то стверджується, що в ньому використовується чіп M2.

Як і у випадку з попередніми чутками, пов’язаними з кресленнями САПР, немає жодних гарантій, що зображене є реальним і стане кінцевим продуктом, випущеним компанією Apple.

Найбільш вірогідним джерелом може бути виробник аксесуарів, який, як правило, створює такі моделі для розробки нових продуктів вчасно до запуску продуктів Apple. У кращому випадку, це може бути САПР, створена на основі існуючих чуток та освітніх здогадок, які беруть до уваги існуючий iPad Air.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.