Bose представила інноваційні навушники Ultra Open Earbuds, які дозволяють насолоджуватися музикою, не втрачаючи зв’язку з навколишнім світом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Bose оголосила про випуск своїх нових навушників – Ultra Open Earbuds, які відрізняються від інших своєю концепцією. Вони не закривають вуха, а кріпляться збоку вушної раковини, надаючи можливість насолоджуватися музикою, не втрачаючи зв’язку з навколишнім світом.

Реклама

Навушники Ultra Open Earbuds оснащені технологією Bose OpenAudio, яка направляє звук прямо в вуха власника, не заважаючи оточуючим. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче насолоджуватися улюбленою музикою, залишаючись свідомим навколишнього середовища.

Акумулятор розрахований на 7,5 години безперервного використання, забезпечуючи довгі години бездоганного звучання.

Навушники будуть доступні для покупки з 22 січня. Проте, першим покупцям стануть ті, хто оцінив унікальний дизайн – спільний продукт Kith та Bose.

Лімітована версія навушників, створена в співпраці з модним брендом Kith, буде доступна тільки в матовій чорній колірній гамі. Замовити їх можна буде тільки в онлайн-магазинах та звичайних магазинах Kith за ціною $300.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоThe Verge

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ