Apple урізала свій найкрутіший годинник і збирається його продавати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple готова на радикальні заходи заради відновлення продажів свого розумного годинника 2023 модельного року. Про це пише 9to5Mac з посиланням на офіційне листування Apple і судових органів США.

Раніше ми розповідали, що продажі Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2 були припинені через патентний спір. Компанія Masimo, що займається медичним обладнанням, заявила, що Apple вкрала у неї технологію вимірювання рівня кисню в крові. Влада США постановила зупинити продажі годинників на території країни прямо перед новорічними святами.

Тепер же стало відомо, що Apple готова повністю відключити пульсоксиметр у Series 9 і Ultra 2, щоб годинник повернувся у вільний продаж. Офіційний лист Apple до ITC стверджує, що “оновлені продукти [компанії] безумовно не містять функцію пульсоксиметрії”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Остаточне рішення про повне зупинення продажів годинника на весь період апеляції буде ухвалено найближчим часом. Чи допоможе хитрість Apple досягти мети – поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.