Lenovo показала свій перший ноутбук-хамелеон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo представила прототип ноутбука, чия задня кришка вміє змінювати колір і виводити різні зображення. Модель називається ThinkBook 13x Gen 4 SPE.

Унікальна фішка ноутбук стала можливою завдяки додатковому екрану, розташованому на задній панелі лептопа. Дисплей побудований за технологією E-Lnk, тому він не споживає енергію під час відображення статичної картинки.

Користувач може вибирати з тисячі заставок. Це можуть бути, наприклад, шпалери, що доповнюють дизайн ноутбука, або віджети з годинником, календарем та іншими утилітами. Дисплей здатний обробляти 8 кольорів і підтримує анімовані зображення. Задня панель не згасне навіть тоді, коли ноутбук закритий і вимкнений.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Характеристики та ціни ноутбука-хамалеона невідомі. Для порівняння звичайна версія hinkBook 13x Gen 4 коштує 1399 доларів і оснащується чіпом Intel Core Ultra 9, вбудованою Arm-графікою, 32 ГБ ОЗП, 1 ТБ SSD, 75 Вт-акумулятор, 3,5-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 2,8K і підтримкою Dolby Vision. Ноутбук підтримує Bluetooth 5.2 і Wi-Fi 6E, а також отримав чотири динаміки Harman Kardon.

Продажі класичного ноутбука стартують на початку 2024 року, хамелеона – поки неясно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.