Categories: Ґаджети

Завтра Google представить заміну Android, якою стане зовсім нова ОС

Share

У операційної системи Android, поза всяких сумнівів, багато сильних сторін, однак слабких теж вистачає. Найбільш критичними мінусами будь-якого «Андроїда» є погана система захисту від шкідливого ПО і просто жахлива система розповсюдження оновлень, через яку власникам 99% смартфонів чекати реліз нових версій операційних систем доводиться більш ніж півроку. Виправити всі ці недоліки повинна зовсім нова ОС, яка носить назвою Fuchsia OS.

Уже завтра в США відбудеться конференція для розробників під назвою Google I / O 2018, в ході якої повинна відбутися перша повноцінна презентація операційної системи Fuchsia OS. Захід буде проходити в 19:00 за київським часом, а затягнутися вона може на цілих три години, тому як «пошуковому гігантові» доведеться розповісти відразу про кілька великих продукти, серед яких звичайно ж виявиться Android P.

Ходять чутки, що операційна система Android P стане останньою в історії, тому як вже в 2019 році компанія випустить Fuchsia OS, яку почнуть встановлювати на всі смартфони і планшети. Її головна особливість полягає в модульній структурі, завдяки чому ці програми можна використовувати на смартфонах, планшетах, телевізорах, смарт-годинниках і будь-яких інших гаджетах, оснащених екраном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Достовірно відомо, що абсолютно всі додатки для Android виявляться повною мірою сумісні з Fuchsia OS, тому ніяких складнощів з переходом на неї не очікується. Інтерфейс нової операційної системи є максимально мінімалістичним, а також в системі є повноцінна підтримка віконного режиму, який дозволить на планшетах і комп’ютерах працювати відразу з декількома додатками одночасно, немов це macOS або Windows.

Весь апдейт для Fuchsia OS будуть випускатися незалежно від інших виробників, тобто якщо Google випустить нову прошивку, то її протягом доби гарантовано отримають всі власники будь-яких електронних гаджетів на базі даної операційної системи. Це дозволить своєчасно оновлювати смартфони, планшети, телевізори та інші гаджети до новітньої ОС, в тому числі бюджетні мобільні пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як поліпшити Wi-Fi сигнал домашнього роутера за п’ять хвилин

    Щоб забезпечити надійне та стабільне підключення Wi-Fi у вашому домі, необхідно враховувати кілька важливих факторів.…

    19.05.2024

    Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

    Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або…

    19.05.2024

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024